Вівсяне печиво

29.11.2017

Відповідно до проведених досліджень, вівсяне печиво містить в собі масу корисних речовин. Завдяки тому, що в його основі лежать вівсяні пластівці, пшеничне борошно вищого гатунку і якісний маргарин, вироблений з натуральних олій, в печиво зберігається безліч біологічно активних речовин: вітамінів, мікро і макроелементів, вуглеводів, білків і жирів, розчинної і нерозчинної клітковини.
Всі ці речовини сприяють очищенню організму і крові від токсинів, покращують стан кишечника і шлунка, судинно-серцевої системи.
Коли вівсяне печиво вводять до складу меню дієти, його строго дозують, адже навіть в здоровому харчуванні, його не рекомендують вживати у великих кількостях, тому що людина отримає прямо протилежний очікуваному ефект: вага може збільшитися, можуть проявитися проблеми з шлунково-кишковим трактом.
Розумне вживання вівсяного печива допомагає виводити шлаки з організму, знизити рівень цукру в крові, зміцнити м’язи і кісткову тканину.
У дієті вівсяне печиво використовується в якості їжі для сніданку і полудня, в кількості не більше 3 – 4 шт. за один прийом їжі.
Щоб отримати від вівсяного печива тільки задоволення і користь, завжди уважно читайте його склад і дивіться на термін придатності.
Зверніть увагу і на зовнішній вигляд продукту: печиво повинні бути цілими, з характерними не глибоко тріщинами, пофарбовані в рівний коричневий колір. Якщо ви помітили в пакеті більше двох розламаних печенек – це вже не якісний продукт, тому що відповідно до Держстандарту допускається не більше двох пошкоджених печенек.
Основними любителями вівсяного печива були і залишаються діти, тому дуже важливо купувати тільки якісний продукт, без шкідливих харчових добавок.