Сухарі здобні з родзинками

Сухарі здобні з родзинками

Артикул 
Сухарі вважаються таким же звичним для нас ласощами і доповненням до чаювання, як і інші кондитерські та хлібобулочні вироби, наприклад цукерки або печиво. Сухарями в харчовій промисловості називають хліб або булку, які були розрізані на однакові шматки і повторно запечені. Для виготовлення сухарів використовують хліб з житнього, пшеничного або пшенично-житнього борошна, тому дієтологи часто радять замінити звичайний хліб сухарями. Медики використовують користь сухарів для лікування і відновлення пацієнтів після отруєнь або інтоксикації. Сухарі покликані відновити роботу шлунково-кишкового тракту, а так само нормалізувати обмін речовин.

Склад:
 борошно пшеничне першого ґатунку, вода питна, цукор, родзинки, жир рослинний «Шортенінг кондитерський» (масла пальмова та соняшникова рафінована дезодорована, емульгатор ефіри полігліцеридів і жирних кислот, антиоксиданти: Е320, E321),дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонна, розпушувач тесту гідрокарбонат амонію, ванілін.

Вага:

вагові – 4,0 kg у гофротарі

Термін зберігання – 2 місяці